Christian L. Nielsen indfrier krav på falderebet

af  Jeppe Weinreich
Med den fremragende tid 14,05 sekunder på 110 meter hæk lykkedes det søndag Christian L. Nielsen (Skive AM) at indfri kravet til Junior-VM i Moncton, Canada.

Den 19-årige hækkeløber opnåede tiden ved det store internationale juniorstævne i Mannheim. På førstedagen måtte han udgå i det indledende heat, men i søndagens såkaldte ”Zeitläufe”, hvor der blot løbes for en hurtig tid, var han ikke sen til at udnytte chancen og vandt sit heat med en kraftig PR-forbedring i en let medvind på +0,4 sek. Kun Andreas Martinsen har som junior løbet hurtigere med sine 13,49 sek. fra sidste års Junior-EM.                                   

Christian L. Nielsen (nr. 2 fra højre) vinder sit heat (foto: Ole Kvist)

(Christian L. Nielsen vinder sit heat i Mannheim - foto: Ole Kvist)

Den jævnaldrende Nick R. Jensen (Sparta) var også draget til Tyskland i et sidste forsøg på at indfri kravet på 800 meter, men med tiden 1:53,90 min. var han langt fra at indfri drømmen.

Dermed har blot tre atleter klaret kravet til Junior-VM. Udover Christian er det Janick Klausen (Århus 1900) i højdespring og Stina Troest (Amager AC) i 400 meter hæk. Sidstnævnte har dog på forhånd meldt fra for i stedet at koncentrere sig om Ungdoms-OL.

Resultater
Bauhaus Junioren-Gala, Mannheim, Tyskland den 3.-4.juli

 

Nyhedsbrev

Læs DAFs nyhedsbreve her

DAF-foreninger

Find information om DAFs administration og find en løbeklub, gangforening eller atletikklub i nærheden af din bopæl på atletikogmotion.dk. Klubadministratorer kan selv opdatere klubbens oplysninger. Besøg siden her

Nyt fra MotionDANMARK

Statletik
 

IAAF

Dansk Atletik Forbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby
daf@dansk-atletik.dk  - Tlf: +45 4326 2626