EM-inde 2015 - Prag d. 5.-8. marts

 
Al info om EM-inde på dette LINK 


  DMU-inde 2015 - Skive d. 7.-8. marts

  Samme weekend som de bedste danske atleter er i Prag, dyster de unge talenter om titlerne ved DMU i Skive - mere info  HER 

   

   

   

   

  Danmarks Officielle Løbskalender er i luften!

  Danmarks Officielle Løbskalender er Dansk Atletik Forbunds og DGI’s videreførelse af MotionDANMARK Kalenderen. Alle løb i kalenderen bliver nu certificeret, og der kommer observatør ud til løbene.
  Læs mere om Danmarks Officielle Løbskalender her

  Tilmeld dig CphHalf nu hvis du ønsker dig et whau-skabende løb à la VM

  Forudsætninger for at skabe et verdenskendt løb i Danmark bliver aldrig bedre end lige nu - i kølvandet af VM Halvmaraton, hvor verdens løbeøjne allerede kigger imponeret på os.

  For første gang støtter centrale aktører i København op om et helt nyt, årligt tilbagevendende halvmaraton i verdensklasse. Copenhagen Half Marathon afvikles for første gang søndag 13. september 2015. Tilmelding og yderligere information her.

  Dansk Atletik Forbunds trænerkursus- og uddannelsesprogram

  De enkelte kursusinvitationer kan læses her. Under 'vælg' kan du i tekstboksen nederst vælge 'invitationen' - print den og del invitationerne ud til klubbens trænere eller mail invitationerne til relevante i klubben.

  Mange af kurserne har til formål at ruste trænere og klubber generelt til i højere grad end nu at motivere de unge til at blive i klubberne – også når de kommer i puberteten, hvor der desværre er tendens til, at de unge begynder at droppe atletikken. Læs mere om kurserne her.

  Facebook

  RSS

  Følg med i seneste nyt fra dansk-atletik.dk ved hjælp af RSS-feeds.

  Læs om RSS-feeds her og find oversigten over feeds fra dansk-atletik.dk her.


   
   
   

  Nyhedsbrev

  Læs DAFs nyhedsbreve her

  DAF-foreninger

  Find information om DAFs administration og find en løbeklub, gangforening eller atletikklub i nærheden af din bopæl på atletikogmotion.dk. Klubadministratorer kan selv opdatere klubbens oplysninger. Besøg siden her

  Nyt fra MotionDANMARK

  Statletik
   

  IAAF

  Dansk Atletik Forbund
  Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby
  daf@dansk-atletik.dk  - Tlf: +45 4326 2626