Copenhagen Half Marathon

For første gang støtter centrale aktører i København op om et helt nyt, årligt tilbagevendende halvmaraton i verdensklasse. Copenhagen Half Marathon afvikles for første gang søndag 20. september 2015 og forventes at opnå IAAFs prestigefyldte Road Race Gold Label som det første halvmaraton i Norden. 

Læs mere her.

Cross Challenge 2014-2015

Lørdag d. 25. oktober tages der hul på den 37. sæson i DAFs Vinterturnering. Årets udgave består af i alt seks runder - læs mere HER

 

 

 

Ses vi til Atletikkens Årsfest 25.-26. oktober 2014?

Alle DAF-klubber opfordres til at deltage i Atletikkens Årsfest 25-26. oktober på Brogaarden i Strib: Lørdag kl. 9.30-15.30 afholdes DAF's SENIORKONFERENCE og BØRNE- & UNGDOMSKONFERENCE, og fra kl. 16.00 fortsætter årsfestens program med middag, hædringer og atletikquiz om aftenen. Søndag foregår det ordinære årsmøde.
Find al information om weekendens arrangement HER

Ny Event- og Projektlederuddannelse fra DAF: Make Athletics Happen

Kender du en ung person, der er engageret og har lyst til at gøre en forskel for sin klub? Så læs mere om Dansk Atletik Forbunds Event- og Projektlederuddannelse her - og følg med på vores Facebook-side 'Make Athletics Happen'. Fortæl endelig alle du kender i atletikmiljøet om 'Make Athletics Happen'!

Løber- og arrangørseminar søndag 9. november

Tilmeldingen til årets Løber- og Arrangørseminar er åbnet!
Forhåbentlig har du allerede længe haft datoen søndag 9. november i kalenderen – dagen hvor SDU og DAFs årlige løber- og arrangørseminar afholdes på Syddansk Universitet i Odense.
”Jeg er meget stolt over at præsentere årets program. Det er over hele linjen særdeles kompetente oplægsholdere, vi præsenterer - og emnerne spænder vidt”, fortæller motionskonsulent i DAF og tidligere landstræner i mellem- og langdistanceløb, Thomas Nolan, der er primus motor bag Løberseminaret.  Læs invitationerne til Løberseminar og Arrangørseminar - og tilmeld dig her.
I forbindelse med seminaret udkommer MotionDANMARKs rapport Motionsløb i Danmark.

Nye trænerkurser fra DAF skal få de unge til at blive ved atletikken

Dansk Atletik Forbund har netop offentliggjort et helt nyt trænerkursus- og uddannelsesprogram. De enkelte kursusinvitationer kan læses her. Under 'vælg' kan du i tekstboksen nederst vælge 'invitationen' - print den og del invitationerne ud til klubbens trænere eller mail invitationerne til relevante i klubben.

Mange af kurserne har til formål at ruste trænere og klubber generelt til i højere grad end nu at motivere de unge til at blive i klubberne – også når de kommer i puberteten, hvor der desværre er tendens til, at de unge begynder at droppe atletikken. Læs mere om kurserne og projektet her.

Hvorfor skal jeg dyrke atletik?

  • For at opnå en god fysisk form
  • Atletik dyrkes af alle aldersgrupper med vidt forskellig træningstilstand - atletik kan dyrkes hele livet igennem og giver en alsidig kropslig uddannelse
  • I atletik konkurrerer man både imod andre og imod sig selv, hvoraf det sidste er langt det vigtigste. Det er en tilfredsstillelse at mærke, at man igennem træning bliver bedre og bedre. Foruden deltagelse i de individuelle konkurrencer, har du også mulighed for at deltage på klubhold
  • For at være sammen med andre mennesker - atletik er også kontakt med nye mennesker både under træning og konkurrence

Bogudgivelser fra Dansk Atletik Forbund

Vil du blive klogere på træning eller dansk atletik's historie? Så se her: Dansk Atletik Forbund har udgivet en række spændende træningsbøger, samt en bog om forbundets historie gennem 100 år. Læs mere her.

Facebook

RSS

Følg med i seneste nyt fra dansk-atletik.dk ved hjælp af RSS-feeds.

Læs om RSS-feeds her og find oversigten over feeds fra dansk-atletik.dk her.


 
 
 

Ledig stilling

Dansk Atletik Forbund søger: ny sportschef.

DAF-foreninger

Find information om DAFs administration og find en løbeklub, gangforening eller atletikklub i nærheden af din bopæl på atletikogmotion.dk. Klubadministratorer kan selv opdatere klubbens oplysninger. Besøg siden her

Nyt fra MotionDANMARK

Nyhedsbrev

Gik du glip af DAF nyhedsbrev? Find det her
Statletik
 

IAAF

Dansk Atletik Forbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby
daf@dansk-atletik.dk  - Tlf: +45 4326 2626